Circulair personeel

Producten voor het personeel

Wij geven medewerkers de mogelijkheid om hun eigen werk device terug te kopen. Op deze manier heb je niet de administratieve verwerking van een dergelijke aankoop en jouw werknemer heeft een product dat hij al kent maar dat opgeschoond is zodat er geen bedrijfsdata meer op te vinden zijn.

Willen jullie de mogelijkheid geven aan de medewerkers om het over te nemen? Dan bieden wij hier ook mogelijkheden toe.

Device voor tijdelijk personeel

Hoe ga je om met devices voor tijdelijk personeel? In plaats van een gloednieuwe laptop, desktop, monitor of telefoon, werken tijdelijke personeelsleden met refurbish goederen. Een tijdelijke werknemer moet natuurlijk diens werk goed kunnen doen maar het is lang niet altijd nodig om daarvoor het allernieuwste device uit de kast te trekken. Eentje dat weer keurig opgeschoond is en het gewoon goed doet, is een logischere keuze.

Hoe het werkt

We nemen al jullie afgeschreven of defecte IT-producten over. Daarna verwijderen we alle inhoud zodat er geen bedrijfsinformatie achterblijft.

We installeren vervolgens opnieuw de software zodat een nieuwe gebruiker een goedwerkend product heeft.

Op deze manier zorgen we ervoor dat hardware een tweede leven krijgt en niet wordt vernietigd.

Afspraak

Maak snel en gemakkelijk een afspraak. We maken kennis en daarna kijken we samen naar hoe we jou IT-producten een tweede leven gaan geven.

Betaling

Wanneer er akkoord is gegeven op de prijs, kan de betaling plaatsvinden.

Waardebepaling

Nadat we een duidelijk beeld hebben van de IT-pruducten, kunnen we een nauwkeurige prijs bepalen.

Ga groen

Je hebt een bijdrage geleverd aan een duurzame samenleving. Dankzij jou kunnen we de hoeveelheid afval en co2 reduceren.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo ????
Kunnen we je helpen?