Onze dienst

Het Circulair Platform koopt alle afgeschreven of defecte hardware van jou(w) organisatie op, wist de data en geeft de IT-producten een tweede leven. Zo wordt onnodige e-waste voorkomen.

Gemakkelijke en snelle afhandeling van de producten

In overleg komen we alle producten ophalen of jullie sturen de producten simpel, makkelijk en snel naar ons toe. Wij kopen alle IT-producten op, dus ook hardware-producten die defect zijn. Hierbij kun je denken aan laptops, desktops, tablets, mobiele telefoons enzovoort.

Wij wissen alle data volledig van het product en daarna her installeren we de benodigde software. Je kunt erop vertrouwen dat de dataverwijdering kan doormiddel van certificering.

Mochten er producten tussen zitten die niet meer hergebruikt kunnen worden dan voeren we deze producten op een correcte manier af, nadat alle data is verwijderd.

Je hebt geen omkijken meer naar het e-afval van jouw IT-producten en tegelijkertijd ontvang je de financiële middelen om verder te investeren in jouw bedrijf. Op deze manier kun jij bijdragen aan de circulaire economie en neem jij jouw verantwoordelijkheid voor een stukje verduurzaming.

Device voor tijdelijk personeel

Hoe ga je om met devices voor tijdelijk personeel? In plaats van een gloednieuwe laptop, desktop, monitor of telefoon, werken tijdelijke personeelsleden met refurbish goederen. Een tijdelijke werknemer moet natuurlijk diens werk goed kunnen doen maar het is lang niet altijd nodig om daarvoor het allernieuwste device uit de kast te trekken. Eentje dat weer keurig opgeschoond is en het gewoon goed doet, is een logischere keuze.

Hoe het werkt

We nemen al jullie afgeschreven of defecte IT-producten over. Daarna verwijderen we alle inhoud zodat er geen bedrijfsinformatie achterblijft.

We installeren vervolgens opnieuw de software zodat een nieuwe gebruiker een goedwerkend product heeft.

Op deze manier zorgen we ervoor dat hardware een tweede leven krijgt en niet wordt vernietigd.

Afspraak

Maak snel en gemakkelijk een afspraak. We maken kennis en daarna kijken we samen naar hoe we jou IT-producten een tweede leven gaan geven.

Betaling

Wanneer er akkoord is gegeven op de prijs, kan de betaling plaatsvinden.

Waardebepaling

Nadat we een duidelijk beeld hebben van de IT-pruducten, kunnen we een nauwkeurige prijs bepalen.

Ga groen

Je hebt een bijdrage geleverd aan een duurzame samenleving. Dankzij jou kunnen we de hoeveelheid afval en co2 reduceren.

Chat openen
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo ????
Kunnen we je helpen?